Żel z żółtka (gotowane przez 2h w 67 stopniach)
Majonez szczypiorkowy
Musztarda francuska
Piklowane rzodkiewki i czerwona cebula
Oliwa smakowa
Marynata (ketchup, musztarda, sos worcester, anchois, ogórek konserwowy, cebula)
Panierowany – smażony – duszony z ziołami
Żel z mango
Ser kozi z miodem
Majonez ziołowy
Cebulka biała
Grzybki shimeji
Spianata picante
Parma
Cotto
Koryciński z czarnuszką
Gremzelka z suszonymi pomidorami
Gorgonzola
Kompresowana kalarepa z sokiem z buraka
Piana gorgonzola
domowy makaron
marchew
pietruszka
Grzanki
Mix sałat
Czerwona cebula
Dressing pomidorowy
Grzanki
Mix sałat
Czerwona cebula
Dressing pomidorowy
Sos aioli
Tagliatelle z ogórka
Frytki
Ziemniak faszerowany boczkiem, cebula oraz serem gouda
Młoda kapusta z koprem
Pomidorki w śmietanie
Młode ziemniaki
Kuskus perłowy
Papryka, cukinia, cebula, shitake, czosnek
Sos jogurtowo ziołowy (pietruszka, koperek, mięta)
Duszona – prasowana – smażona w panko
Puree z pasternaku z wanilią
Dymka
Kompresowany burak
Quinoa
Bimi brokuł
Demi glace
Fasolka szparagowa
Granat
Chutney z ananasa
Miodowo-musztardowy sos
W białym winie
Bruschetta
Rukola
Pomidorki koktajlowe
Pietruszka
Chrupiący kurczak
Domowa brioszka
Tagliatelle z ogórka
Sezam teriyaki
Chrupiące warzywa
Mleczko kokosowe
trawa cytrynowa
kolenra
prażony makaron
kluski śląskie
czerwona kapusta
Sos śmietanowy
Brokuły
Kapary
Szpinak baby
Ser teleggio
Cukinia
Boczniak
Cebula
Bazylia
Sos pomidorowy
Parmezan
Salami spianata
Parma
Boczek wędzony
Sos pomidorowy
Czerwone wino
Prosciutto crudo
Pomidorki koktajlowe
Białe wino
Grana padano
Pietruszka
Panna cotta
Żel marakuja
Galaretka z marakui
Cremoso czekoladowe
Kula w której jest kremowo
Polewa białą czekolada z krokantem orzechowym
Sorbet jabłkowo-bazyliowy
Sponge z buraka
Mascarpone
biszkopt
grappa